Nyheter

28 apr 2015

MyEvent - ny tjänst för events

Med hjälp av tjänsten MyEvent presenterar du enkelt och snyggt ditt event digitalt genom en app.

Till skillnad från tryckta programblad kan du med MyEvent kontinuerligt uppdatera information. Du har även möjlighet att förutom text och bild presentera information genom film, ljud och interaktiva kartor. Det finns även en funktion för flerspråksstöd.

Genom SMS-utskick når du varje användare med riktiad information.  

MyEvent passar för till konferenser, mässor, seminarier och utbildningar eller andra sammanhang där du har behov av att nå ut med information till besökare eller kunder.

Du administrerar enkelt tjänsten genom ett webbaserat användargränssnitt och informationen presenteras genast i användarens smarta telefon genom en app.

MyEvent är uppbyggd av moduler som sätts samman efter dina behov. På så vis kan du få en skräddarsydd app - just för ditt event! 

MyEvent finns för operativsystemen IOS och Android.


21 apr 2015

Mitel valde MyEvent

Mitel tillhandahåller telefonsystem och lösningar för samarbete och kontaktcenter -i molnet eller på plats - för över 60 miljoner användare över hela världen. Inför årliga Mitel Customer Experience Days valde Mitel att använda MyEvent.

Under Mitel Customer Experience Days kan partners lyssna på intressanta föredrag och dela med sig av nya tankar och idéer i olika seminarier och utställningar.

Genom tjänsten MyEvent kan Mitel erbjuda sina besökare individuellt anpassade program.

I appen presenteras förutom information om seminarier, föreläsare och utställare även kringinformation om platsen för eventet. Här samlas information om WiFi, parkeringsmöjligheter, närliggande hotell, telefonnummer till taxi och annan kringservice. Genom MyEvent ser man även till att alla besökare får viktig säkerhetsinformation angående brandlarm och utrymningsvägar.

Mitel Customer Experience Days 2015 går 5 – 6 maj vid Karlstad CCC, Karlstad.